En aktiv vistelse

Här finns alla förutsättningar för minnesvärda upplevelser.

Allt inom räckhåll

Vi vill att du ska trivas och ha det bekvämt hos oss. Förutom att koppla av på ditt hotellrum kan du träna på vårt gym, koppla av i relaxen eller avnjuta en god måltid i vår restaurang.

Upplevelser runt hörnet

Karlskoga är rikt på kultur, äventyr och aktiviteter. Här finns upplevelser för alla smaker. Fiske i Möckeln, vandring i Lunedet, motorsport på Gelleråsen eller historia på Alfred Nobels Björkborn.

Gym

Ge kroppen en skön genomkörare! Som hotellgäst har du fri tillgång till vårt nyrenoverade gym.

Relax

Låt din kropp och ditt sinne koppla av. Njut av en lugn stund i bastun och ett rogivande dopp i poolen.

Lekpark

Vi är ett familjevänligt hotell och vill att även de små ska trivas riktigt bra hos oss. I anslutning till hotellet finns en lekplats och ett grönområde för bus och skoj.

sv_SE

Hotellet är tillfälligt
stängt för bokning

Från april och en tid framåt är Karlskoga hotell helt bokat av Migrationsverket, som där erbjuder människor på flykt undan kriget i Ukraina ett tillfälligt boende. Vi har därmed inte möjlighet att hyra ut rum, servera lunch eller erbjuda konferenser under en viss tid framåt. Hur lång denna tid blir hänger på hur kriget i Ukraina fortskrider och hur flyktingströmmarna kommer att se ut.

Besök gärna vår hemsida vid jämna mellanrum för att informera dig om läget. Vi är glada att kunna hjälpa de som kommer hit från Ukraina och önskar dig som gäst välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle!