Restaurang och catering

Här lagas vällagad husmanskost till lunch, middag och fest.

Svensk matlagning i ombonad miljö

På morgonkvisten serverar vi en härlig frukostbuffé, till lunch och middag blir det vällagad husmanskost. Självklart kan du även köpa med dig maten som take away.

Här finns gott om plats att sprida ut sig och vi följer självklart rådande rekommendationer.

Låt oss leverera

Vi ordnar med maten till din födelsedag, ditt företagsevent eller jubileum. Vad sägs till exempel om en matig pajbuffé eller lyxiga smörgåstårtor? Vår kock skapar en meny som passar för just ditt arrangemang. På plats hos dig eller här hos oss.

Frukost

Starta dagen på bästa möjliga sätt. Njut av en komplett hotellfrukost med  nybakade frallor, hemgjord äggröra, powershots och färsk frukt.

Stängd tills vidare

Lunch

Här serveras du husmanskost med en lyxig touch. Vi använder ekologiska råvaror så långt det är möjligt och erbjuder alltid ett vegetariskt alternativ.

Middag

Koppla av och låt oss ta hand om dig i vår mysiga restaurang. Här kan du äta oavsett om du bor hos oss eller bara vill njuta av en riktigt vällagad middag. (Stängd)

Bokningsförfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

sv_SE

Hotellet är tillfälligt
stängt för bokning

Från april och en tid framåt är Karlskoga hotell helt bokat av Migrationsverket, som där erbjuder människor på flykt undan kriget i Ukraina ett tillfälligt boende. Vi har därmed inte möjlighet att hyra ut rum, servera lunch eller erbjuda konferenser under en viss tid framåt. Hur lång denna tid blir hänger på hur kriget i Ukraina fortskrider och hur flyktingströmmarna kommer att se ut.

Besök gärna vår hemsida vid jämna mellanrum för att informera dig om läget. Vi är glada att kunna hjälpa de som kommer hit från Ukraina och önskar dig som gäst välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle!