Boende

Här bor du bekvämt med tillgång till allt du behöver.

Spela videoklipp

Lättillgängligt med fullservice​

Här bor du med närhet till kommunikationleder, centrum och aktivitetets-centra. Oavsett om du besöker Karlskoga för ett affärsmöte, en helg på Boda Borg eller ett besök på Gelleråsen så bor du smidigt hos oss.

På vår nyasfalterade parkeringen står du utan kostnad och känner du för ett träningspass kan du springa och lyfta vikter på vårt gym för att sedan njuta av en avkopplande stund  i vår relaxavdelning.

Våra rum

Superior

Våra finaste rum med bred 160 cm säng. Här har du möjlighet att koka ditt eget kaffe / te. En bekväm fåtölj att sjunka ned i med en god bok, eller att följa nyheterna på den stora platt TV:n. Rummen är också utrustade med kylskåp där du kan förvara egna drickor med mera.

Dubbelrum / Twin

Nyrenoverade standardrum med sköna 90 cm sängar som möbleras som dubbel säng eller som separata sängar. Ska det jobbas extra så finns ett modernt skrivbord att slå sig ned vid. Platt TV på väggen med satellitkanaler kan bli avkopplingen efter jobbet.

Enkelrum

Våra fräscha enkelrum med 90 cm säng ger möjlighet att koppla av efter jobbet. Skrivbord och stol finns självklart på plats, likaså en fåtölj att slå sig ned i för lite TV-tittande.

Familjerum Superior

Alla vill med! Våra effektiva familjerum ger utrymme för alla. En skön dubbelsäng i kombo med våningssäng ger möjligheter för familjer, vänner, kompisgäng mm att kunna dela rum. Rummen är nyrenoverade och har allt man behöver för ett effektivt boende; kylskåp, vattenkokare, kaffe/te, hårtork med mera.

sv_SESvenska