Corona

Med anledning av Coronaviruset så vill Karlskoga Hotell informera om de åtgärder vi gör för att du som gäst ska känna dig trygg med att besöka oss.

Kära kund och gäst,

Din och våra medarbetares säkerhet är det viktigaste i nuläget och du som kund och gäst ska kunna känna dig trygg i våra lokaler och i vår restaurang.

Hotelledningen har daglig avstämning för att följa rapporteringen kring Coronaviruset, utvärdera det vi gjort och fatta nya beslut om åtgärder vid förändrat läge.

Våra medarbetare får daglig information och arbetar utifrån riktlinjer från Folkhälsomyndigheten: tvätta händerna ofta i minst 30 sek, hosta och nys i armvecket, undvika att röra ögon, näsa och mun, samt stanna hemma när du är sjuk.

Vi har infört nya städrutiner och kontroller som omfattar allt från dörrhandtag, ledstänger till tätare städintervall för gemensamma utrymmen och gästtoaletter. Våra kök städas kontinuerligt. Våra medarbetare använder handskar.

Från 16 mars övergår vi till att ha tallriksservering på lunchen, från att tidigare haft buffé. Du får samma goda mat, serverad på tallrik tillsammans med en fin sallad och en bit bröd, absolut får du påfyllning om du vill ha. Vet du dessutom med dig att du är extra hungrig, så säger du bara till när du betalar i receptionen. Vill du hellre få din lunch i en matlåda att ta med, ordnar vi det. Har du bråttom, ring innan så är den klar när du kommer!

Hör gärna av dig om du har frågor kring detta och våra rutiner. Välkommen till Karlskoga Hotell!

sv_SESvenska