Veckans lunch

Vi serverar vällagad husmanskost till lunch varje vardag kl. 11-14.

VECKA 16

Måndag

Asiatisk kycklinggryta med stekt ris

Tisdag

Persiljejärpar med potatismos, pressgurka & enbärssås *L

Onsdag

Fläsklägg med rotmos & senap

Torsdag

Fransyska med gräddsås, gelé, pressgurka & potatispuré *L 

Fredag

Helstekt entrecote med klyftpotatis, bearnaise & bakad cocktailtomat 

Veckans fisk

Panerad spätta med ärtor, brynt smör crème, citron & kokt potatis *G *L

Caesarsallad

Välj mellan räkor & kyckling *G 

Veckans vegetariska

Kikärts & halloumigryta med kokt ris

Hotellets club toast

Levainbröd med bakad kyckling, pesto, balsamico, parmaskinka, tomat & mozzarella. 

Serveras med pommes & soltorkad tomatmajonnäs *G

Hotellets smashburgare

Smashburgare i briochebröd med  hamburgerdressing, cheddar, sallad, rödlök & skivad saltgurka. 

Serveras med pommes & ranchdressing *G

145kr

Öhrnens smashburgare

Smashburgare i briochebröd med bluecheesedressing, stekt rödlök & bacon.

Serveras med pommes & ranchdressing *G

145kr

Pris: 125 kr / 110 kr (pensionär) / 105 kr (take away) 
Inklusive salladsbuffé, bröd, soppa, måltidsdryck, kaffe och hembakt sötsak efter maten

sv_SESvenska