Veckans lunch

Vi serverar vällagad husmanskost till lunch varje vardag kl. 11-14.

VECKA 26

Måndag

Ugnsbakat kycklingbröst med rostad potatis & chilibasilika crème

Tisdag

Heta färsbiffar med kokt potatis & tzatziki 

Onsdag

Provencalstekt fläskkarré med kokt & tryffelaioli 

Torsdag

”Hotellets kalops” 

Fredag

Helstekt fläskfilé med klyftpotatis & rödvinssås 

Veckans fisk

Ugnsbakad kolja serveras med smörbakad kål, sandefjordsås, kokt potatis, gräslök & dill

Caesarsallad

Välj mellan räkor & kyckling *G 

Veckans vegetariska

Arancini med tomatsås & tryffelaioli *G

Hotellets club toast

Levainbröd med bakad kyckling, baconmajonnäs, silverlök & cheddarost

Serveras med pommes & chilimajonnäs*G

Pris: 125 kr / 110 kr (pensionär) / 105 kr (take away) 
Inklusive salladsbuffé, bröd, soppa, måltidsdryck, kaffe och hembakt sötsak efter maten

sv_SESvenska