Veckans lunch

Vi serverar vällagad husmanskost till lunch varje vardag kl. 11-14.

VECKA 4

Måndag

Ugnsbakat kycklingbröst med rostad potatis & rosépepparsås

Tisdag

Viltfärsbiffar med svampsås & kokt potatis 

Onsdag

Fransyska med gräddsås, gelé, pressgurka & potatismos

Torsdag

Helstekt fläskytterfilé med örtslungad potatis & whiskysås 

Fredag

Boeuf bourguignon med potatispuré & picklad rödlök 

Veckans fisk

Hotellets fiskgratäng

Veckans vegetariska

Tempurafriterad broccoli med hummus, picklad silverlök & gurka *G

Caesarsallad

Välj mellan räkor & kyckling *G

Hotellets club toast

Levainbröd med bakad kyckling, baconmajonnäs, silverlök & cheddarost. Serveras med pommes & aioli*G *L

Hotellets smashburgare

Smashburgare i briochebröd med hamburgerdressing, cheddar, sallad, rödlök & skivad saltgurka. Serveras med pommes & aioli*G *L
Pris: 149kr 

#40 Kalle Jellvert

Koreanskt kycklinglår i briochebröd med kimchi, picklad gurka, BBQ & sriracha majonnäs. Serveras med pommes & tonkatsumajonnäs *G
Pris: 149kr 

 

Pris: 129kr / 114kr (pensionär) / 109kr (take away) 
Inklusive salladsbuffé, bröd, soppa, måltidsdryck, kaffe och hembakt sötsak efter maten

sv_SESvenska