Veckans lunch

Vi serverar vällagad husmanskost till lunch varje vardag kl. 11-14.

Måndag

Hotellets flygande Jacob med ris 

Tisdag

Hotellets kålpudding med kokt potatis, gräddsås & lingon

Onsdag

Provencalstekt fläskkarré med kokt potatis & tryffelaioli

Torsdag

Revbensspjäll med äppelmos, stekt potatis & sötsyrlig gräddsås

Fredag

Boeuf bourguignon med potatismos & picklad rödlök

Veckans fisk

Rimmad pangasiusfilé serveras med smörbakad kål, sandefjordsås, kokt potatis,
gräslök & dill
Pris: 149 kr / 134 kr pensionär / 129 kr takeaway

Veckans vegetariska

Friterad fetaost med marinerad blomkål, picklad lök, potatis & crème på fermenterad
vitlök. *G
Pris: 139 kr / 124 kr pensionär / 119 kr takeaway

Caesarsallad

Välj mellan räkor & kyckling *G (*G)
Pris: 139 kr / 124 kr pensionär / 119 kr takeaway

Hotellets club toast

Levainbröd med kyckling, mangoraja, silverlök & cheddar. Serveras med pommes &
chilimajonnäs *G *L
Pris: 139 kr / 124 kr pensionär / 119 kr takeaway

Hotellets smashburgare

Smashburgare i briochebröd med hamburgerdressing, cheddar, sallad, rödlök &
skivad saltgurka. Serveras med pommes & aioli *G (*G) *L
Pris: 159 kr

#91 Tim Barkemo

Smashburgare i briochebröd med honungschilimajonnäs, cheddar, isad silverlök &
finhackad inlagd gurka. Serveras med pommes & aioli *G (*G) *L
Pris: 159 kr

*G – innehåller gluten          (*G) – glutenfritt alternativ finns          *L – innehåller laktos

Pris dagens: 139kr / 124kr (pensionär) / 119kr (take away) 
Inklusive salladsbuffé, bröd, soppa, måltidsdryck, kaffe och hembakt sötsak efter maten

sv_SESvenska